Wooden Geocoin - Color - 50 Pieces

Product Code: BSOLID50C
Availability: In Stock
Product viewed: 675
€ 35.00
Ex Tax: € 28.93
Available Options

New Trackingcode:

I already have a trackingcode and I like to use it:

* Geonickname:
Trackingcode:
Note, if you have one:

Een steeds grotere groep geocachers is verzamelaar van de Wooden Geocoin. Maak deel uit van deze groep en bestel bij GxProxy je eigen persoonlijke Wooden Geocoin!

De Wooden Geocoin is het ultieme Geocachers verzamel item, meer dan 20.000 Geocachers wereldwijd ruilen inmiddels onderling deze Wooden Geocoins, welke zijn voorzien van een unieke persoonlijke afbeelding. Elke Wooden Geocoin is een uniek exemplaar doordat elk stukje hout (de coin) er door de houtstructuur er weer net iets anders uitziet.

Dit artikel betreft gekleurde wooden Geocoins, aan 2 zijden bedrukt!

De voorzijde wordt voorzien van een eigen aan te leveren ontwerp, heb je moeite met het bedenken van een ontwerp, dan kunnen we daar bij helpen.

LET OP: Onze ontwerp service is gratis zolang het op producten gebruikt wordt die door ons geleverd worden. Wilt u het ontwerp of een deel ervan gebruiken op een ander product, dat door iemand anders geleverd wordt, dan kunt u het ontwerp bij ons kopen voor € 25,-, zie Algemene Voorwaarden.

De achterzijde is standaard voorzien van het Geocache logo, het land van herkomst van de Wooden Geocoin en het jaartal. Liever een andere achterkant, dan kan dit ook. Na goedkeuring van het ontwerp versturen we de coins binnen 10 werkdagen!

Hoe te bestellen:

Koop de Wooden Geocoins via ons winkel systeem. Stuur hierna het gewenste ontwerp (minimaal 72 dpi resolutie) met de gewenste tekst, uw naam en het ordernummer aan woodencoins@gxproxy.eu. We laten van te voren weten hoe lang het duurt voor u het ontwerp ter goedkeuring ontvangt, dit zal nooit meer dan enkele dagen zijn ( in de regel sneller). 

Dit artikel betreft Massief Beuken (Beech Solid Wood) en is de meest gekozen houtsoort (ook bij andere coin leveranciers) vanwege de prijs. Deze houtsoort komt bij wooden coins het meeste voor, afbeeldingen van goede kwaliteit worden op deze houtsoort goed weergegeven.

De productfoto bij dit artikel laat een voorbeeld zien op Massief Beuken (Beech Solid Wood)

Bij vragen over het bestellen van wooden geocoins, stuur een email naar woodencoins@gxproxy.eu

Facebook

Standaard plaatsen we alle geleverde wooden coins op onze facebook pagina, indien mogelijk taggen we je bij de foto, zo krijg je direct een hoop verzamelaars die met je willen ruilen.
Heb je dit liever niet, laat het ons weten, dan worden ze niet geplaatst.

Write a review

Your Name:

Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: 

 

 

×

 

 

 

×

 

 

 

×

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×