Geocaching Stamp - Self Inking Ø 12 mm - round

Product Code: 2020
Availability: In Stock
Product viewed: 4029
€ 8.50
Ex Tax: € 7.03
Available Options

* Stamp Design:
New Trackingcode:

I already have a trackingcode and I like to use it:

Trackingcode:
* Geonickname:
* Ink color:
Ink Bottle for refill:


Note, if you have one:

Op zoek naar een stempel die klein genoeg is om te nemen, ook een afdruk in een Nano achter kan laten, een eigen tekst kan bevatten, trackable kan zijn en ook nog eens niet te duur is? Zoek dan niet verder en maak kennis met de compacte GxProxy zelfinktende stempel!

Dit compacte en zelfinktende stempel is goed voor het achterlaten van vele stempeltjes in logboekjes, keer op keer. Het compacte formaat en gewicht (12,4 gram) van dit stempel maakt het mogelijk deze probleemloos mee te nemen op elke geocaching tocht. De inkt zit in een klein stempelkussentje achter de opdruk en is veilig in het stempel opgeborgen achter het dopje, waardoor deze niet kan lekken. Eventueel navullen van het stempel kan heel eenvoudig door een klein druppeltje stempelinkt op het kussentje te laten vallen voor wederom vele uren stempelplezier!

De diameter van het stempeloppervlak is 12mm. Binnen deze 12mm is ruimte voor een klein logo (hou deze simpel), tekst, Geonick en/of Trackingcode. Bij bestellen kan gekozen worden voor een stempel met vooraf aangebrachte tekst zoals TFTC met trackingcode of bijvoorbeeld een klein logo, TFTC en tracking code. Een eigen tekst is ook mogelijk (opgeven bij de bestelling in het opmerkingenveld) maar hou wel rekening met het stempel oppervlak, het moet leesbaar blijven. We nemen contact op indien het ontwerp niet geschikt is om op heat stempel te plaatsen.

Trackingcodes zijn Groundspeak trackable!

Materiaal stempel  : Rood met zwart Plastic
Kleur afdruk  : Rood, zwart
Afmeting stempel  : 6,5cm (lang) x 2,2cm (diameter)
Afmeting afdruk  : Max. 1,2cm (in diameter)
Gewicht  : 12,4 gram
Opmerkingen  : Zelfinktend stempel

* Alle trackingcodes die door GxProxy worden uitgegeven bevatten een uniek GxProxy Trackable icon:  
** Onze trackingcodes worden door Groundspeak uitgeleverd en zijn trackable op Geocaching.com

LET OP: Onze ontwerp service is gratis zolang het op producten gebruikt wordt die door ons geleverd worden. Wilt u het ontwerp of een deel ervan gebruiken op een ander product, dat door iemand anders geleverd wordt, dan kunt u het ontwerp bij ons kopen voor € 25,-, zie Algemene Voorwaarden.

Vragen?
Voor eventuele vragen kunt u ons altijd bereiken op  sales@gxproxy.eu

Write a review

Your Name:

Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: 

 

 

×

 

 

 

×

 

 

 

×

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×